Pravé rockové rádio

  • VM 87,9
  • VS 106,7
  • BR 88,9
  • OV 89,5 | 99,9
  • OP 89,7
  • NJ 91,6
 Čas Rock ONLINE
Právě dohrálo:
Radio Čas Rock
Vysílání Radia Čas Rock

Playlist 23.09.2021

Právě jste: Radio Čas Rock  /  Program  /  Playlist

Přibližný čas Kapela Skladba
23:11 NIGHTWISH Amaranth
23:06 HOOTERS Johnny B.
23:02 SOUL ASYLUM Runaway Train
22:58 QUEEN Don´t Stop Me Now
22:54 AC, DC Safe In New York City
22:50 Bruce SPRINGSTEEN Born In The U.S.A.
22:45 Red Hot Chili Peppers Dark Necessities
22:42 U2 Vertigo
22:37 OSBOURNE. Ozzy Crazy Train
22:33 New Radicals Someday We'll Know
22:28 VOLBEAT Leviathan
22:23 MÖTLEY CRÜE Without You
22:20 LUCIE Šťastnej chlap
22:17 GREEN DAY Boulevard Of Broken ..
22:13 TWISTED SISTER We´re Not Gonna Take It
22:08 SOUNDGARDEN Black Hole Sun
22:05 SEETHER Fake It
22:00 URIAH HEEP Lady In Black
21:56 NELSON I Can´t Live Without You
21:52 RAMMSTEIN Ohne Dich
21:48 ALICE COOPER School´s Out
21:44 DAMN YANKEES High Enough
21:36 SCORPIONS No One Like You
21:30 BON JOVI Always
21:24 SIXX A.M. Life Is Beautiful
21:21 SEX PISTOLS Anarchy In The U.K.
21:15 The Verve Bitter Sweet Symphony
21:12 WOHNOUT Pilot
21:08 DEF LEPPARD Photograph
21:04 4 NON BLONDES What´s Up
20:57 AEROSMITH Janie´s Got A Gun
20:53 METALLICA The Memory Remains
20:49 VAN HALEN Why Can´t This Be Love
20:46 EVANESCENCE Lithium
20:41 DEEP BLUE SOMETHING Breakfast At Tiffany's
20:38 KISS Detroit Rock City
20:32 STATUS QUO Whatever You Want
20:29 Kaiser Chiefs Ruby
20:22 WHITESNAKE Too Many Tears
20:18 AC, DC Stiff Upper Lip
20:15 OFFSPRING Hit That
20:10 RUSH Freewill
20:05 VITACIT Noci jsou zlý
20:00 SONATA ARCTICA I Have A Right
19:56 FOO FIGHTERS Everlong
19:52 Hinder Use Me
19:47 ROLLING STONES Start Me Up
19:43 GENESIS I Can´t dance
19:40 HEART Alone
19:36 BLACK VEIL BRIDES Rebel Love Song
19:32 blink-182 What's My Age Again?
19:26 SCORPIONS Holiday
19:23 NIRVANA Rape Me
19:21 Horkýže Slíže Kozy, Husle, Rooney
18:59 MÖTLEY CRÜE Don't Go Away Mad (Just
18:48 BON JOVI You Give Love A Bad Name
18:36 PRETTY MAIDS Little Drops Of Heaven
18:31 DEF LEPPARD Pour Some Sugar On Me
18:24 Ozzy OSBOURNE Mama I´m Coming Home
18:20 DAUGHTRY Over You
18:16 Billy IDOL White Wedding
18:12 PINK FLOYD Money
18:07 RAMMSTEIN Engel
18:04 SABATON To Hell And Back
17:47 VÍTKOVO KVARTETO Pražský démon (live)
17:43 KANSAS Dust In The Wind
17:39 EXTREME Hole Hearted
17:34 All That Remains Just Tell Me Something (Feat. Danny Worsnop)
17:25 LED ZEPPELIN Heartbreaker
17:11 SIXX A.M. We Will Not Go Quietly
17:07 QUEEN Under Pressure
17:04 Smash Mouth All Star
16:53 DAVID LEE ROTH A Lil´ Ain´T Enough
16:42 GREEN DAY Basket Case
16:34 EUROPE Cherokee
16:26 Liquido Narcotic - Radio Edit
16:12 AC, DC T.N.T.
16:08 FAITH NO MORE Ashes To Ashes
15:54 SEMISONIC Closing Time
15:39 RUSH Red Sector A
15:35 NIRVANA The Man Who Sold The ...
15:31 Chris Cornell Nearly Forgot My Broken Heart
15:22 VAN HALEN When It´s Love
15:17 CRASH TEST DUMMIES Mmm Mmm Mmm Mmm
15:10 SURVIVOR Eye Of The Tiger
15:05 Robert PLANT 29 Palms
14:55 AEROSMITH Crazy
14:48 GUNS ´N´ ROSES Paradise City
14:41 Volbeat Die To Live (ft. Neil Fallon)
14:32 RAMMSTEIN Radio
14:20 SKID ROW Monkey Business
14:16 COREY TAYLOR Black Eyes Blue
14:11 Bryan ADAMS Heaven
14:07 TUBLATANKA Ja sa vrátim
14:02 HARDCORE SUPERSTAR You Can´t Kill My Rock´n´Roll
13:51 NEW RADICALS You Get What You Give
13:38 DIRE STRAITS Walk Of Life
13:34 NIGHTWISH Nemo
13:23 STATUS QUO In The Army Now
13:18 Euphory, Tanja schizofrenie
13:12 FOREIGNER Juke Box Hero
13:08 TRAKTOR Láskožrouti
13:03 SANTANA Smooth
12:54 BLACK VEIL BRIDES When They Call My Name
12:40 U2 Beautiful Day
12:36 CREED My Sacrifice
12:24 JUDAS PRIEST Breaking The Law
12:19 DISTURBED Are You Ready
12:09 PLACEBO Every You Every Me
12:06 AC, DC Highway To Hell
12:02 HARLEJ Možná
11:40 SEETHER Words as Weapons
11:35 ZZ TOP Sharp Dressed Man
11:32 Simple Plan Crazy
11:23 DIO Rainbow In The Dark
11:18 SOUNDGARDEN Fell On Black Days
11:13 CITRON Na křídlech andělů
11:09 HEART What About Love
11:04 BON JOVI Blaze Of Glory
10:55 HELLOWEEN I´m Alive
10:51 PRETTY MAIDS Love Game
10:40 Jimi HENDRIX Hey Joe
10:35 AUDIOSLAVE Show Me How To Live
10:31 RAMMSTEIN Mutter
10:22 NIGHTWISH Élan
10:11 JUDAS PRIEST Turbo Lover
10:06 R.E.M. Drive
10:03 RYBIČKY 48 Zamilovaný nešťastná
09:54 STAIND It's Been Awhile
09:50 Rob ZOMBIE Dragula
09:40 LED ZEPPELIN Immigrant Song
09:35 Lenny KRAVITZ Believe
09:32 GUANO APES You Can´t Stop Me
09:22 METALLICA Nothing Else Matters
09:19 DOGA Lane Jdou
09:12 MÖTLEY CRÜE Dr. Feelgood
09:07 Ozzy OSBOURNE I Just Want You
08:54 HELLOWEEN Skyfall (Single Edit)
08:38 MANOWAR Warriors Of The Worlds
08:34 VAN HALEN Ain´t Talkin´ ´Bout Love
08:24 HAMMERFALL Last Man Standing
08:21 SUM 41 Fat Lip
08:17 BLUE EFFECT Slunečný hrob
08:12 Garbage Push It
08:07 JOURNEY Don't Stop Believin'
08:04 BON JOVI It´s My Life
07:41 RAM JAM Black Betty
07:37 DEF LEPPARD Two Step Behind
07:32 VOLBEAT Cape of Our Hero
07:09 HARLEJ Proč pocit mám
07:02 KISS I Love It Loud
06:54 JUDAS PRIEST Living After Midnight
06:35 ROLLING STONE Like A Rolling Stone
06:30 ZZ TOP Viva Las Vegas
06:22 Tal BACHMAN She's So High
06:18 METALLICA Fuel
06:16 QUEEN We Will Rock You
06:09 ARAKAIN Apage Satanas
06:04 DEEP PURPLE Black Night (95 version)
06:01 THE STRUTS Primadonna Like Me
05:52 Bryan ADAMS Run To You
05:47 IRON MAIDEN The Number Of The Beast
05:43 BECK Loser
05:37 Seether Bruised And Bloodied
05:34 Patti SMITH Because The Night
05:31 Smash Mouth All Star
05:21 TWISTED SISTER I Wanna Rock
05:13 Euphory, Tanja schizofrenie
05:09 GOO GOO DOOLS Iris
05:03 GUNS ´N´ ROSES Sweet Child O´Mine
04:57 Ronnie Atkins (Pretty Maids) Real
04:53 T-REX Get It On
04:50 LIVE Selling The Drama
04:46 NICKELBACK Never Gonna Be Alone
04:42 FOREIGNER Urgent
04:38 NIGHTWISH I Wish I Had An Angel
04:32 SKID ROW I Remember You
04:27 SAIGON KICK Love Is On The Way
04:23 HAMMERFALL (We Make) Sweden Rock
04:19 SLADE Run Runaway
04:14 ALICE IN CHAINS Heaven Beside You
04:11 TRAUTENBERK Vzpoura kanců
04:06 Ozzy OSBOURNE, Lita FORD Close My Eyes Forefer
04:01 METALLICA The Memory Remains
03:57 RAINBOW I Surrender
03:51 QUEENSRYCHE Silent Lucidity
03:48 Ghost Dance Macabre
03:44 KISS Crazy Nights
03:40 THIRD EYE BLIND Semi Charmed Life
03:36 U.D.O. FEAT. DORO Dancing With An Angel
03:32 BEASTIE BOYS Fight For Your Right
03:28 R.E.M. The Sidewinder Sleeps...
03:22 RUSH Tom Sawyer
03:18 Skillet The Resistance
03:15 ROLLING STONES (I Can´t..) Satisfaction
03:11 GENESIS I Can´t dance
03:08 ŠKWOR Síla Starejch Vín
03:04 DEEP PURPLE Perfect Strangers
03:00 SHINEDOWN Second Chance
02:54 WHITESNAKE Still Of The Night
02:49 RASCAL FLATTS Life Is A Highway
02:45 DISTURBED The Sound of Silence
02:41 SCORPIONS Big City Nights
02:37 OFFSPRING Original Prankster
02:34 JUDAS PRIEST United
02:28 SAXON Crusader
02:24 The Last Goodnight Pictures Of You
02:22 Joan JETT, BLACKHEARTS Bad Reputation
02:16 ARAKAIN Zase spíš v noci sama
02:12 HAMMERFALL Hearts On Fire
02:09 VAN HALEN Why Can´t This Be Love
02:05 SOUL ASYLUM Runaway Train
01:59 HELLOWEEN A Tale That Wasn´t Right
01:56 AC, DC Stiff Upper Lip
01:51 RED HOT CHILI PEPPERS Dani California
01:47 Bruce SPRINGSTEEN Dancing In The Dark
01:43 HIM Wicked Game
01:40 SEETHER Same Damn Life
01:34 RUNNING WILD Raise Your Fist
01:26 LED ZEPPELIN Kashmir
01:18 GHOST Square Hammer
01:13 MÖTLEY CRÜE Kickstart My Heart
01:10 EXTREME More Than Words (single)
01:06 SABATON 82nd All the Way
01:03 DORO, WARLOCK All We Are
00:57 BON JOVI Bed Of Roses
00:51 WITHIN TEMPTATION FEAT. Paradise (What About Us)
00:45 ACCEPT Balls To The Wall
00:42 HOOBASTANK The Reason
00:37 QUEEN I Want It All
00:22 Don HENLEY Boys Of Summer
00:18 BAD WOLVES Zombie
00:14 TRAUTENBERK Potužník senior
00:09 BLACK SABBATH Iron Man
00:04 FOO FIGHTERS Learn To Fly
00:00 WITHIN TEMPTATION What Have You Done